Malpraxis medical

Malpraxis medical

Cauți un avocat specializat în malpraxis medical?

Un avocat bun îți poate oferi sprijin juridic cu privire la evaluarea unui caz de malpraxis medical, evaluarea daunelor morale și materiale, precum și tragerea la răspundere a personalului medical care se face vinovat de comiterea malpraxisului. Contactează-ne la 0755627706

Personalul medical care poate comite malpraxis medical este format din - medic, medic stomatolog, farmacist, asistent medical şi moaşa care acordă servicii medicale. Uneori există o linie fină între eroare profesională și risc asumat prin consimțământ informat, motiv pentru care este indicat să apelați la un avocat specializat în malpraxis. Nu ezitați să ne contactați!

Avocat Malpraxis Timisoara

Malpraxisul medical este eroarea profesională săvârşită în exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, sanitare şi farmaceutice, potrivit art. 653 din Legea 95/2006.

Personalul medical, care este, potrivit Legii - medicul, medicul stomatolog, farmacistul, asistentul medical şi moaşa care acordă servicii medicale.

Malpraxisul medical se încadrează în termenul general de prescripție de 3 ani de la data producerii prejudiciului.

Categoric, spitalul, prin organele de conducere, va răspunde patrimonial pentru infecțiile nosocomiale contractate de pacient după internare.

Da, reprezintă malpraxis medical și angajează răspunderea atât a celor care l-au administrat cât și a celor care l-au produs.

Află mai multe aici.

Cabinet de avocat Alexandru Mușătoiu – sună-ne la 0755627706 sau programează o întrevedere.

Cabinet de avocat Alexandru Mușătoiu – sună-ne la 0755627706 sau programează o întrevedere.

Avocat malpraxis medical Timișoara

Dacă, din nefericire, vă aflați într-un caz de malpraxis medical sau un malpraxis medical a dus la pierderea unei rude apropiate, a unei persoane dragi, contactați-ne.
Programează o întrevedere