Avocat Timișoara

Nu există rețete brevetate! Până și clasica metodă a recomandării făcută de un prieten, coleg sau partener de afaceri poate da greș. Ceea ce i-a fost potrivit celui care face recomandarea s-ar putea să nu-ți fie ție potrivit. Însă te poți ghida după niște repere generale care scad șansele de a greși: citește aici și aici.

Cabinet de avocat Alexandru Mușătoiu – sună-ne la 0755627706 sau programează o întrevedere.

Despre noi

Fondat în 2006, cabinetul de avocatură Alexandru Mușătoiu se concentrează, în principal, pe consultanță și litigii în domeniile: business, drept comercial, afaceri, firme, societăți comerciale, corporate, imobiliare, investiții imobiliare, tranzacții imobiliare, închiriere, litigii imobiliare, construcții, dreptul transporturilor, malpraxis medical, drept fiscal, contestații fiscale, contencios administrativ și fiscal, drept civil, divorț, partaj, dreptul familiei, logodnă, custodie copii, moștenire, succesiune, partaj succesoral, ieșire din indiviziune, contracte civile și administrative, dreptul muncii, litigii de muncă, accidente de muncă, conflicte de muncă, executări silite, contestație la executare silită, recuperare creanțe, litigii comerciale, clauze abuzive, daune-despăgubiri, dreptul asigurărilor, accidente rutiere, daune accidente rutiere, daune morale, drept contravențional – contestație amenzi, drept bancar, contracte de credit, ipotecă, insolvență, reorganizare, faliment și proprietate intelectuală.

A fi avocat în Timișoara și înscris în Baroul Timiș înseamnă că poți practica avocatura doar în Timișoara sau județul Timiș? Bineînțeles că nu. Deși răspunsul este evident, primim des această întrebare. Toți avocații din România, indiferent în ce barou sunt înscriși, au drept de practică pe întreg teritoriul țării. Astfel, un avocat din Timișoara, Baroul Timiș, poate practica avocatura oriunde pe teritoriul țării, de la Arad, Lugoj, Caransebeș, Reșița, Petroșani până la București, Suceava, Constanța și așa mai departe.

Alexandru Musatoiu

Un avocat definitiv, cu peste 5 ani de experiență, poate asista și reprezenta clienții la toate instanțele, indiferent de grad – Judecătorie, Tribunal, Curte de Apel, Înalta Curte de Casație și Justiție sau Curtea Constituțională a României. Avocatul își poate reprezenta clienții și în fața curților europene de justiție, Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Curtea Europeană a Drepturilor Omului. De asemenea poate oferi consultanță juridică și reprezentare în procese clienților, indiferent dacă aceștia se află în România sau în străinătate.

Doriți să știți cât costă un avocat? În mod evident, onorariile avocațiale diferă în funcție de foarte mulți factori, complexitatea problemei dumneavoastră fiind doar unul dintre ei. Totuși, vă puteți face o idee generală cu privire la onorariile minime practicate de avocați în România accesând acest link ce cuprinde Ghidul onorariilor avocațiale minimale recomandate.

Cabinet de avocat Alexandru Mușătoiu – Whatsapp

Citește mai multe despre aceste subiecte aici.

Află mai multe aici.