Drept penal

Drept penal

Cauți avocat specializat în drept penal?

Un avocat bun îți poate oferi sprijinul juridic necesar pe întreg parcursul urmăririi penale, a procedurilor de cameră preliminară, arestare preventivă, alcool la volan, conducere sub influența stupefiantelor și alte aspecte specifice acestui domeniu juridic. Contactează-ne!

În funcție de probe, poate fi o abatere administrativă sau un dosar penal. Află mai multe aici.

Cabinet de avocat Alexandru Mușătoiu – sună-ne la 0721228823 sau programează o întrevedere.

Cabinet de avocat Alexandru Mușătoiu – sună-ne la 0721228823 sau programează o întrevedere.

Avocat specializat în drept penal Timișoara

În domeniul dreptului penal, activitatea biroului se concentrează în principal pe acele infracțiuni cu o componentă economică (bancrută, delapidare, evaziune fiscală etc), așa numitul drept penal al afacerilor, dar oferim reprezentare și în cauzele penale având ca obiect alcool sau droguri la volan, respectiv conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Serviciile noastre includ asistență juridică în faza de urmărire penală și pe parcursul procesului, asistare și reprezentare în fața organelor de cercetare penală și de urmărire penală, precum și în fața instanțelor de judecată, redactare plângeri și acțiuni penale, reprezentarea părților civile sau a părților responsabile civilmente în procesul penal.

Puțin mai detaliat:
  • Asistență juridică în fața organelor de cercetare penală;
  • Asistență juridică și reprezentare în fața organelor de urmărire penală;
  • Asistență juridică și reprezentare în fața DNA, DIICOT;
  • Asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată inclusiv în procedura de cameră preliminară;
  • Respectarea drepturilor și demnității învinuitului și inculpatului în procesul penal;
  • Respectarea cu strictețe și exigență a dreptului la apărare în procesul penal;
  • Colaborare cu experți în domenii diverse (contabil, fiscal, medical, tehnic, IT etc) pentru furnizarea celei mai bune strategii de apărare;
  • Analiza detaliată a actelor de urmarire penala pentru identificarea tuturor viciilor de procedură și potențialelor cazuri de nulitate, excepții procesuale ce pot conduce la anularea urmăririi penale, prescrierea dreptului material la acțiune, clasarea cauzei etc..