Blog

2 minute - Timp de citire (316 cuvinte)
Progresismul e sinucidere lentă
6
  07-07-2022
  2025
  0

Progresismul e sinucidere lentă

În cadrul emisiunii „Drept la Țîntă” din 06.07.2022, am analizat împreună cu dl. Cosmin Țîntă specificul, direcția și finalitatea acestor noi curente – eco-marxism, sexo-marxism etc – adunate sub cupola de progresism.

Progresiștii cred (unii chiar cred) că ajută la distrugerea unei lumi vechi, intolerante, perimate, defectuoase, discriminatoare pentru a o înlocui cu o Lume Nouă frumoasă, tolerantă, plină de iubire și de panseluțe. Atâta doar că cea din urmă nu există! Nici măcar ca proiect – e o utopie!

Toți cei care promovează aceste curente (de la intelectuali la influenceri, servicii secrete, activiști, politicieni, etc) se văd ca fiind niște vizionari avangardiști și sunt convinși că locul lor privilegiat în Lumea Nouă e deja asigurat prin eforturile pe care le depun pentru a o instaura. Dar pierd din vedere elementul crucial – după instaurare ei vor deveni inutili. Acum, în mijlocul eforturilor pe care le depun, au într-adevăr de câștigat – bani, faimă, foloase, privilegii – dar toate se vor termina în prima zi după ce Noua Ordine e instaurată. Iar atunci, vorba lui Lenin, își vor fi conștientizat calitatea de simpli idioți utili.

O Lume Nouă complet digitalizată, controlată de algoritmi (inteligență artificială) și având la dispoziție puterea ingineriei genetice (a da și a modela viața), cu toată puterea centralizată în mâna ”câtorva speciali” se va descotorisi de progresiști în timp record. Nu e loc de progresiști în Lumea Nouă. Nu e loc de nimeni din Lumea Veche. Vor avea loc doar cei născuți prin „design inteligent” după chipul și asemănarea creatorilor lor, autoproclamați regi ai planetei.

Să fie aceasta o „cauză” pentru care merită să lupți? Să introduci tu însuți tehnologia care te va face pe tine inutil? Să nu ai minima înțelepciune de a înțelege că cine e capabil să chinuie, să înfometeze, să abolească drepturi etc ar putea să-ți facă și ție fix același lucru? Nu e aceasta o sinucidere lentă?

×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu.
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa