Noutăți

1 minut - Timp de citire (183 cuvinte)
Agricultură – subvenții APIA 2020
39
  06-03-2020
  2275
  0

Agricultură – subvenții APIA 2020

Acordarea subvențiilor poate fi un proces anevoios, motiv pentru care mulți întreprinzători din acest domeniu apelează la avocați specializați în domeniul agriculturii pentru a-i reprezenta în fața APIA. Indiferent de situație, iată câteva informații utile pentru acest an.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat că pentru schemele aferente sectorului vegetal, sunt eligibile la plată exploataţiile cu suprafaţa de cel puţin 1 hectar, formate din parcele agricole cu suprafaţa de cel puţin 0,3 hectare.

În cazul serelor, solarelor, viilor, livezilor, culturilor de hamei, pepinierelor, arbuștilor fructiferi, suprafața parcelei agricole trebuie să fie de cel puțin 0,1 ha și/sau, după caz, să dețină un număr minim de animale. Pentru legume cultivate în sere și solare, suprafața minimă a exploatației este de 0,3 ha, iar suprafața minimă a parcelei este de 0,03 ha.

APIA a anunțat, de asemenea, documentația care trebuie să stea la baza cererilor pentru subvenții, pe care nu o vom reda în acest articol dar o puteți accesa pe site-ul instituției.

De reținut că, în 2020, cererile pentru subvenții agricole se depun în perioada 2 Martie -  15 Mai.

×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu.
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa