Drept fiscal

Drept fiscal

Fiscalitatea este un aspect esenţial în cadrul procesului decizional la nivelul unei companii, naționale sau transfrontaliere. Astfel, cu ocazia elaborării strategiilor operaţionale, atât companiile, cât şi persoanele fizice sunt determinate să aibă în vedere o serie de aspecte de fiscalitate directă şi indirectă. Consultanţa fiscală are ca scop maximizarea avantajelor fiscale, și, până la urmă a profitului, dar şi eficientizarea şi optimizarea tuturor tipurilor de activităţi.

În ceea ce privește litigiile fiscale, serviciile noastre se axează pe asistență și reprezentare juridică în următoarele etape ale procedurii fiscale și procesului fiscal:

  • inspecții fiscale (TVA, impozit pe profit, contribuții sociale obligatorii, impozit pe venit);
  • controale antifraudă și alte varietăți de controale fiscale;
  • verificări ale situației fiscale personale;
  • cereri de suspendare acte administrative fiscale;
  • contestații la executare în materie fiscală;
  • contestații fiscale;
  • acțiuni de fond în toate sub-domeniile dreptului fiscal, la toate instanțele și în toate căile de atac;
  • cereri de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene și acțiuni preliminare în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Conex cu sfera fiscalității, putem oferi clienților noștri audit financiar-contabil.

Start Ups

Fie că vorbim de strategii de poziționare pe piață, angajări, tranzacții comerciale sau diverse achiziții, biroul nostru de avocatură vă stă întotdeauna la dispoziție. Suntem alături de dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei, oferind servicii de calitate menite să îndeplinească toate condițiile legale necesare pentru crearea unei companii de succes. Recunoaștem importanța și frumusețea începuturilor, deoarece acestea modelează formatul și durata traseului final.

Reprezentăm companii de la stadiul de început antreprenorial și îi susținem până la stadiul de corporații globale, fiind alături în fiecare stadiu de dezvoltare. Firma noastră de avocatură este dispusă să colaboreze în mai multe arii de practică precum asistarea conducerii și a consiliului de administrație, fiind alături la asistarea acționarilor și la sprijinirea clienților ce dau piept cu cele mai delicate și urgente cereri pentru a se putea concentra pe oportunitățile vizate.

Dumneavoastră continuați să aspirați la dezvoltarea companiei, făcând demersurile necesare creșterii acesteia, în timp ce noi ne ocupăm de partea juridică a deciziilor strategice implementate, pentru a ne asigura că bătăile de cap aduse de aspectele legale sunt rezolvate în cel mai scurt timp.